· Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g arba kitoks
· Feta ar kitoks tokio tipo sūris 200 g
· Sūris fermentinis 200 g
· Grietinė 150 g
· Kiaušiniai 4 vnt.
· Miltai 150 g
· Krapai,alyvuogės pagal skonį
Šis patiekalas gaminimas..:
Kiaušinius išplakti , sudėti fetos tipo sūrį, grietinę, ištirpintą margariną ir dar viską suplakti. Kitą sūrį (labai gražiai atrodo oranžinis ar žalias-tokių yra prekybos centre) sutarkuoti su stambia trintuve.Krapus, alyvuoges susmulkinti ir sudėti į masę. Išsijoti miltus ,išmaišyti tešlą , sudėti į pailgą kepimo formą ištiestą kepimo popieriumi ir kepti apie 1 val 180 laipsnių temperatūroje.Galima į vidų dar įpjaustyti rūkytos dešros riekelių.ažnai užduodami klausimai
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą