2010 m. lapkričio 3 d., trečiadienis

Sūrio keksas


·         Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g arba kitoks
·         Feta ar kitoks tokio tipo sūris 200 g
·         Sūris fermentinis 200 g
·         Grietinė 150 g
·         Kiaušiniai 4 vnt.
·         Miltai 150 g
·         Krapai,alyvuogės pagal skonį
Šis patiekalas gaminimas..:
Kiaušinius išplakti , sudėti fetos tipo sūrį, grietinę, ištirpintą margariną ir dar viską suplakti. Kitą sūrį (labai gražiai atrodo oranžinis ar žalias-tokių yra prekybos centre) sutarkuoti su stambia trintuve.Krapus, alyvuoges susmulkinti ir sudėti į masę. Išsijoti miltus ,išmaišyti tešlą , sudėti į pailgą kepimo formą ištiestą kepimo popieriumi ir kepti apie 1 val 180 laipsnių temperatūroje.Galima į vidų dar įpjaustyti rūkytos dešros riekelių.ažnai užduodami klausimai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą