2010 m. lapkričio 1 d., pirmadienis

Investicinio kapitalo apskaita ir valdymas

Paieškos metu naudojau garso failų ir muzikos dalinimosi tinklapį http://www.last.fm/ , foto dalinimosi sistemas http://photobucket.com/, http://www.flickr.com ,  http://picasaweb.google.com/  ir  elektroninių leidinių tinklapį: http://www.slideshare.net/
Vertindama garsų failų dalinimosi sistemą, galiu teigti, jog ji mažai teikia specializuotų paieškos galimybių. Vis dėlto ieškant investicinio kapitalo tematika audio failų, buvo surasta pakankamai daug reikiamos informacijos.
Photobucket.com labiausiai patiko dėl to, kad suteikia galimybę paiešką atlikti pagal skirtingas foto kategorijas: fotografijas, iliustracijas, ekrano nuotraukas ir t.t. Šioje sistemoje galima patalpinti visas savo nuotraukas ir vaizdo įrašus, kurti grupių albumus ir juose talpinti norimą foto ar video mežiagą, rašyti komentarus ir kurti žymes.
Slideshare.net iš visų socialinių media dalinimosi sistemų man patiko labiausiai, nes šioje sistemoje buvo rasta daugiausiai rezultatų, be to yra galimybė atlikti išplėstinę elektroninių leidinių paiešką. Kiekvienas gali peržiūrėti pristatymus ir dokumentus apie temas, kurios domina vartotoją. Taip pat galima lengvai rasti pristatymų, dokumentų ir PDF failų, internetinių dienoraščių ar socialinių tinklų. scribd.com mane nustebino tuo, kad šioje sistemoje galima peržiūrinėti įvairius dokumentus neįsidiegus jokios papildomos programinės įrangos, taip pat galima rastus dokumentus parsisiųsti.

Reikšmingų šaltinių sąrašas, socialinio turinio dalinimosi priemonėse:


http://www.slideshare.net/khanyasmin/audit-of-capital-planning-and-investment-management [el.leidinio]

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą