2010 m. spalio 25 d., pirmadienis

Jogurtinis tortas :-)

Reikės:
500 ml jogurto (pasirinkite savo mėgstama skonį, gali būti geriamas),
2 valgomi aukštai be kaupo želatinos,
įvairūs priedai (braškės, gervuogės, obuoliai, kriaušės, vynuogės, konservuoti persikai ar ananasai, žemuogės, avietės) išsirinkite pagal savo skonį.
Darbo eiga:
Pasiruošiame želatiną (užpilame šlakeliu vandens, paliekame išbrinkti, vėliau ant mažos ugnies ištirpiname). Ištirpusią želatiną paliekame šiek tiek atvėsti ir supilame į jogurtą, labai gerai išmaišome. Į pasirinktą formą pilame jogurto masę ir dėliojame pasirinktus vaisius ar uogas. Viską užbaigiame jogurto sluoksniu. Paruoštą gaivų pyragą įdedame į šaldytuvą ir paliekame sustingti. Sustingusį jogurtinį tortą išimame iš formos, ją truputėlį pašildę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą