2010 m. spalio 25 d., pirmadienis

Investicinio kapitalo apskaita ir valdymas


Virtualiose grupėse galima rasti daug naudingos informacijos, media failų, literatūros ar diskusijų. Grupėse galima ieškoti informacijos pagal autorius, temas ar raktinius žodžius, dalintis dominančia informacija su kitais. Tai puikus būdas bendrauti žmonėms, kuriuos sieji panašūs interesai. Paieška grupėse gana patogi, nes galima rasti visą informaciją vienoje vietoje. Taip pat grupėse galima sužinoti daug įvairių nuomonių apie tam tikrus failus ir taip įvertinti jų naudą. Kai kurios grupės suteikia galimybę vykdyti paiešką pačiose grupėse ir taip keliauti iš vienų grupių į kitas arba rasti tinkamiausią diskusiją.
Aš naudojausi dvejomis grupių paieškos sistemomis:
http://groups.google.com/ (bendroji) ir http://www.scribd.com/groups (specializuota). Man labiau patiko Google grupių paieškos sistema, nes tai gana paprasta paieška, kuri pateikia daug naudingų rezultatų, be to suteikia galimybę atlikti išplėstinę paiešką ir suteikti ieškomoms grupėms pirmenybę.
Nors labiau patiko Google grupių paieška, tačiau Scribd taip pat turi privalumų, pvz.: paieška pateikia duomenis apie patį dokumentą (lapų, eilučių, žodžių, simbolių skaičius), grupių pavadinimus, kurioms priklauso tam tikras dokumentas.
Europos Sąjungos portale pateikiama naujausia Europos Sąjungos reikalų apžvalga ir pagrindinė informacija apie Europos integraciją. Be to, portalo lankytojai gali susipažinti su visais šiuo metu galiojančiais arba svarstomais teisės aktais, prisijungti prie visų ES institucijų interneto svetainių. Čia galima rašyti atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus (DUK) apie portalą. ES sistemose galima susipažinti ir su naujausiais statistiniais duomenimis įvairiomis temomis, susijusiomis su ES.
Reikšmingų šaltinių sąrašas, virtualiose grupėse:

1.http://groups.google.com/group/cochinoverseasfundsociety/browse_thread/thread/c0e6573420f7e8d4/55ca2cd51dbd2e42?q=investment%2Bcapital [221 vartotojas] [pranešimai];
2.http://www.scribd.com/doc/2488400/Making-Your-Working-Capital-Work [5314 vartotojų] [elektroniniai dokumentai];

3.http://www.scribd.com/doc/12816421/CrossBorder-Listings-Capital-Controls-And-Equity-Flows-to-Emerging-Markets- [87 vartotojai] [elektroniniai dokumentai].Reikšmingų šaltinių sąrašas ES:
1.http://ec.europa.eu/economy_finance/eu/forecasts/index_lt.htmn [apie ekonomines prognozes]
2.http://www.youtube.com/results?search_query=investment+capital&aq   [youtube rezultatai apie investment capital]
3.http://europa.eu/legislation_summaries/economic_and_monetary_affairs/index_en.htm [aptariami ekonomikos ir pinigų reikalai]

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą